FAKE TAXI Nalepka

Nov izdelek

Na zalogi

  • Ne
  • Da

6,9€

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točke zvestobe. Vaša košarica bo skupaj vsebovala 4 točke zvestobe ,ki se lahko pretvorijo v kupon za 0,8€.


Dodaj na seznam želja

Dekorativna nalepka je odličen način za popestritev vašega avta,motorja, naprave, omare... Zgolj ene barve se lahko hitro naveličamo, saj postane enolična in dolgočasna. Z raznovrstnimi nalepkami pa lahko hitro ter preprosto dosežemo čudovit svež učinek in ustvarimo vzdušje po svojih željah.​​ Bodisi je nalepka igriva, resna, prefinjena, elegantna, romantična, topla, hladna ali kakorkoli se odločite, bo vaša naprava resnično izstopala od množice ostalih. Najboljši del nalepke je,da ko se je naveličate jo lahko enostavno odstranite in nadomestite z novo.

MATERIAL IN LASTNOSTI

- Nalepka je izrezana z lasersko natančnostjo iz kvalitetne folije.

- Namestite jo lahko na: avto, motor, steklo, les, plastika...

- Odpornost na zunanje vplive.

DOSTAVA IN PLAČILO

V spletni trgovini TipTopNalepke.com se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni kar se da hitro dosegli vas. Ker je vsaka nalepka posebej narejena izključno za naročnika, je dobavni rok od 1-3 delovnih dni. Dostava in stroški pakiranja so brezplačni pri nakupu nad 30€. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in sicer 3.9€. Pošiljke dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije.Naročeno blago plačate z gotovino poštarju ob prevzemu pošiljke. Možnost plačila tudi preko PayPal-a.

ZA NAMESTITEV POTREBUJETE

- Kakršnokoli površino, ki je gldaka in čista

- Ob naročilu so priložena natančna navodila

- Gladilko ali bančno kartico

- Malo dobre volje :)

OSTALE INFORMACIJE

Če željenega motiva ne najdete na naši spletni trgovini, nas kontaktirajte in potrudili se bomo ter izdelali nalepko po naročilu.Vsak artikel se lahko naredi v poljubnih merah in barvah. Možna je tudi izdelava nalepke v sijajnem odtenku, kateri je primeren tudi za namestitev zunaj.Če željenega motiva ne najdete pri nas, se bomo potrudili in vam ga izdelali po naročilu. V primeru vprašanj nam pošljite e-poštno sporočilo.


P.S. Dekorativna nalepka je lahko tudi odlično darilo :)

Opomba:
- Barvni odtenek nalepke na ekranu in v živo se lahko malenkost razlikuje zaradi različnih nastavitev ekrana.
- Če želite nalepko v zrcalni obliki npr. za na steklo da je pravilno vidna iz druge smeri, enostavno obklukajte želim zrcalno nalepko.    
- Kompleksnejše nalepke ali nalepke sestavljene iz dveh različnih barv, lahko pridejo v večih delih zaradi lažje montaže.

Podobni izdelki