Ps4 STAR WARS kontoler nalepke

Nov izdelek

OB NAROČILU PREJMETE DVE NALEPKI.

Na zalogi

4,9€

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točke zvestobe. Vaša košarica bo skupaj vsebovala 1 točke zvestobe ,ki se lahko pretvorijo v kupon za 0,2€.


Dodaj na seznam želja

Dekorativna nalepka je odličen način za popestritev vašega PlayStation kontrolerja. Zgolj barvne svetlobe se lahko hitro naveličamo, saj postane enolična in dolgočasna. Z raznovrstnimi nalepkami pa lahko hitro ter preprosto dosežemo čudovit učinek in ustvarimo kontroler po svojih željah.​​ Bodisi je nalepka Batman, AK-47, Fifa, Wi-Fi, Brke, Love ali kakorkoli se odločite, bo vaš kontroler resnično izstopal od množice ostalih. Najboljši del nalepke je,da ko se je naveličate jo lahko enostavno odstranite in nadomestite z novo.

MATERIAL IN LASTNOSTI

- Nalepka je izrezana s lasersko natančnostjo iz kvalitetne mat folije.

- Namestitev je možna na PlayStation 4 kontroler

- Odlična zaščita pred nadležnimi praskami

- Ob naročilu prejmete dve nalepki

DOSTAVA IN PLAČILO

V spletni trgovini TipTopNalepke.com se trudimo, da bi artikli, ki ste jih naročili kar se da hitro dosegli vas. Ker je vsaka nalepka posebaj narejena izključno za naročnika, je dobavni rok od 1-3 delovnih dni. Dostava in stroški pakiranja so brezplačni pri nakupu nad 30€. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in sicer 3.9€. Pošiljke dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije.Naročeno blago plačate z gotovino poštarju ob prevzemu pošiljke. Možnost plačila tudi preko PayPal-a.

ZA NAMESTITEV POTREBUJETE

- PlayStation 4 kontroler, ki je čist

- Ob naročilu so priložena natančna navodila

- Malo dobre volje :)

OSTALE INFORMACIJE

Če željenega motiva ne najdete na naši spletni trgovini, nas kontaktirajte in potrudili se bomo ter izdelali nalepko po naročilu.Vsak artikel se lahko naredi v poljubnih merah in barvah. Možna je tudi izdelava nalepke v sijajnem odtenku, kateri je primeren tudi za namestitev zunaj.Če željenega motiva ne najdete pri nas, se bomo potrudili in vam ga izdelali po naročilu. V primeru vprašanj nam pošljite e-poštno sporočilo.


P.S. Kontroler nalepka je lahko tudi odlično darilo :)

Opomba:
- Barvni odtenek nalepke na ekranu in v živo se lahko malenkost razlikuje zaradi različnih nastavitev ekrana. 
- Kompleksnejše nalepke ali nalepke sestavljene iz dveh različnih barv, lahko pridejo v večih delih zaradi lažje montaže.

Ocena 
2018-03-11

Uroš

Dolgo sem iskal takšne nalepe. Super so!

Napiši komentar

Ps4 STAR WARS kontoler nalepke

Ps4 STAR WARS kontoler nalepke

OB NAROČILU PREJMETE DVE NALEPKI.

Podobni izdelki