Splošni pogoji

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. 

Obiskovalec ob registraciji v trgovino tiptopnalepke.com, uporabi uporabniško ime, ki je dejansko njegov elektronski naslov ter geslo, ki si ga izbere ob postopku registracije. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Z uporabo te spletne strani se obiskovalec (kupec) strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Obiskovalec ki bo vnesel kakršnekoli podatke je obvezan vnašati samo točne in resnične,podatke,informacije, itd.. Netočne in neresnične podatke bomo obravnavali kot zlorabo, in jo predali ustrezni pravni službi.

 

Dostava

Za vsa naročila nad 30 € je dostava brezplačna.

V spletni trgovini se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni v TipTop Nalepke spletni prodaji, kar se da hitro dosegli njihove naročnike. V kolikor so le ti na zalogi jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1 - 2 delovnih dni. Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije, kar pomeni, da Vam naročene artikle dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da pa paketa ne morete sprejeti, pa ga lahko prevzamete kasneje tudi na najbližji Pošti Slovenije. 

Za izdelke, ki pa jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavljivost vsekakor poveča. Izdelek bomo za vas takoj naročili pri naših dobaviteljih in vaše naročilo uredili takoj, ko izdelek prejmemo na zalogo. V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno ko nam omogoča zaloga). Poštnina se v takem primeru zaračunava le enkrat.

Stroški dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in sicer 2.9 €.Ob plačilu po povzetju vas bremeni še provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € . Provizijo plačate poštarju posebej, strošek ni vključen v vrednost paketa.

 

Načini plačila

Z gotovino ob prevzemu pošiljke 
Naročeno blago plačate z gotovino poštarju ob prevzemu pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije. Pakete dostavljamo z našim dolgoletnim poslovnim partnerjem Pošto Slovenije, ki vam dodatno zaračuna stroške provizije 1,05 €pri plačilu z UPN obrazcem.

PayPay 
Možnost plačila preko PayPal-a (Master card, Visa, American express).

Cene

Spletni katalog vsebuje aktualno ponudbo iz našega prodajnega programa, z vsemi potrebnimi podatki. Cene v ceniku so v EUR in vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan naročila blaga.Objavljene cene s popustom in cene v izdanih ponudbah veljajo samo za nakup preko spletne trgovineCene veljajo do objave novega cenika na spletni strani.

 

Postopek nakupa

Če si želite ogledati, kaj je na voljo za nakup, enostavno prebrskajte spletni katalog izdelkov. Ko najdete izdelek, ki ga želite naročiti, kliknite »Dodaj v košarico« in določite količino. Ko vaše naročilo vsebuje število artiklov, ki jih želite kupiti, se prijavite, če želite nadaljevati, ali pa se registrirajte, če prvič opravljate nakup v naši spletni trgovini. Nato vpišite svoje podatke za dostavo in plačilo (podatki o kreditni kartici), ponovno preverite svoje naročilo in v zaključni fazi potrdite nakup.

 

Koraki nakupa

1. korak – dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico

Izdelek, ki ga želite kupiti dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb (»Dodaj v košarico«). Izdelki so razvrščeni po kategorijah (npr. po sestavinah, dišavah, glede na namen uporabe, ipd.), poiščete jih lahko tudi s pomočjo iskalca. Za več informacij o izbranem izdelku kliknite na sliko, ime izdelka ali na zavihek »VEČ…«. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko kasneje nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno odstranite (s klikom na gumb [X]) oziroma spreminjate količino.

2. korak – dodajanje brezplačnih vzorčkov v nakupovalno košarico in možnost izbire darilnega zavijanja

Če želite poleg izbranih izdelkov prejeti tudi brezplačne vzorčke, kliknite na pasico »Možnost darilnega zavijanja in brezplačni vzorčki«. Izberete lahko največ tri različne vzorčke. S klikom na »Nadaljuj z nakupom« bodo vzorčki samodejno dodani v vašo košarico.

3. korak– izbira plačilnega načina in dostave (registracija, vnos naslova za plačilo in dostavo)

Če ste registrirani uporabnik, vpišite svoje uporabniško ime in geslo v za to namenjeni polji. Neregistrirani uporabniki kliknite gumb »Niste registrirani« in izpolnite obrazec »Moji podatki«, kjer so polja označena z zvezdico (*) obvezna. Vnos svojih podatkov potrdite s klikom na gumb »Nadaljuj z nakupom«.

Naslov za dostavo naročenega blaga se izpiše avtomatsko in je enak naslovu, ki ste ga vnesli v obrazec »Moji podatki«. Če želite naročene izdelke prejeti na drug naslov (npr. v službo) ali jih poslati nekomu za darilo, kliknite v polje »Dostava na drug naslov« in nato vpišite zahtevane podatke. V tem primeru bo račun poslan naročniku, izdelki pa naslovniku. Vedite le, da če pošiljate paket na drugačen naslov, kot je naročnikov, plačilo blaga po povzetju ni mogoče. S klikom na »Nadaljuj z nakupom« pridete na stran, kjer morate izbrati med ponujenimi načini plačila.

4. korak – plačilo (preverba naročila, izbira plačilnega načina in potrditev oz. zaključek nakupa)

Preden kliknete na gumb za zaključek nakupovanja »Zaključi nakup«, še enkrat preverite, če je seznam naročenih izdelkov pravilen. Preverite tudi naslov dostave. Če pošiljate izdelke za darilo, lahko v tem koraku kliknete na gumb »Uredi« in vpišete vaše osebno posvetilo, katerega bomo dodali k naročenim izdelkom. Prosimo, da v tem koraku izberete ustrezen način plačila in kliknite na »Zaključi nakup«. Vpišite zahtevane podatke in s klikom na gumb »Kupi« potrdite oz. zaključite nakup

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora potrditi, da je prejel pritožbo in kupca obveščati, o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh vse spore rešiti sporazumno.

 

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika. 

Vsi pogoji poslovanja, ki so zapisani na spletni strani so veljavni v vsakem trenutku! Pridržujemo si pravico, da te pogoje brez predhodnega obvestila tudi spremenimo.

Pred oddajo prvega naročila je smiselno, da si vse zapisane pogoje natančno preberete, saj se le-ti lahko deloma razlikujejo od standardnih pogojev drugih spletnih trgovin.

.

Postopek vračila blaga

Če ste slučajno naročili izdelek, ki vam ne ustreza , ne skrbite. Poiskali vam bomo pravega in ga brezplačno zamenjali.
Pred vračilom blaga, kupljenega v spletni trgovini TiTopNalepke.com, nas obvestite na mobizascita@mail.com, da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Kupec ima pravico, da skladno z določili Zakona o varstvu potrošnikov, zlasti členov 46c in 43č, v 14 dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Prosimo, da blago vrnete v originalni embalaži.

Vračilo kupnine
Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino.

 

Varovanje zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

Želimo vam prijetne in ugodne nakupe!